Mednarodno virtualno srečanje

Z veseljem sporočamo, da je bilo izvedeno naše prvo mednarodno LTT srečanje – Learning Teaching and Training activity. Žal srečanja ni bilo mogoče izvesti v živo, zato smo ga izvedli na daljavo s pomočjo različnih informacijskih orodij.

Srečanje je trajalo 5 dni, s pomembnimi gosti, ki so nam izkazali to čast, da so privolili in predavali na našem srečanju.

Prva je bila znana klimatologinja in strokovnjakinja za podnebne spremembe dr. Lučka Kajfež Bogataj, nato pa je predaval tudi dr. Škraba z oddelka za kibernetiko kranjske Fakultete za organizacijske vede. Oba predavanja sta bila množično obiskana, kar nam je omogočila sodobna tehnologija.

Na srečanju so se predstavile posamezne partnerske šole in učenci, ki bodo sodelovali pri projektu. Na delavnicah smo zasnovali strategijo, metodologijo in načrt aktivnosti za doseganje načrtovanih ciljev projekta.

Imamo veliko čast, da smo glavni koordinatorji pri projektu in tako vodimo naše partnerje iz štirih različnih držav: Finske, Nemčije, Poljske in Italije k uresničitvi naših ciljev.

Predstavljamo vam dogajanje na našem srečanju:

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja